Foodtruck met Cote à l´os

Wij zorgen voor een perfecte catering vanuit onze mobiele foodtruck

Onze mobiele foodwagens zijn voorzien van professionele apparatuur. Een grill, oven en frituurpannen waar we de lekkerste gerechten mee kunnen maken. Eén van onze nieuwste gerechten is Cote à l’os. Het is een mals vleesgerecht dat op verschillende manieren kan worden klaargemaakt. Wij bereiden dit gerecht door het vlees eerst even voor te verwarmen en daarna kort te bakken. Door het vlees eerst even voor te verwarmen wordt het super sappig en heel erg mals. Daarna gaat het vlees op onze professionele grill. In feite is het een forse, dikke lap rundvlees van maar liefst 10 bij 30 cm en 7 cm dik. U heeft nog nooit zoiets lekkers gegeten!

Cote à l’os: op vele manieren te bereiden

Doordat het vlees zo mals is, kunt u het makkelijk snijden. De ingrediënten die wij gebruiken maken het tot een ware smaakbeleving, maar er zijn natuurlijk meerdere wegen die naar Rome leiden. Dit vleesgerecht is op vele manieren te bereiden. Wij voorzien het vlees eerst van een mooi bruin korstje om vervolgens tot in perfectie op de grill te garen. Daarna serveren wij het gerecht met friet en sla. Loopt het water u al in de mond? En als u geen vleesliefhebber bent, dan zorgen we dat er visgerechten worden geserveerd.

Puur rundvlees van de beste kwaliteit

Dit indrukwekkend stuk vlees wordt Cote à l’os genoemd, omdat het bot er nog aan zit. Het is puur rundvlees van de beste kwaliteit. Het vleesgerecht wordt bereid door ons eigen personeel dat er de tijd voor neemt, want alles wordt tot in detail verzorgd. Het is niet zo dat uw gasten lang hoeven te wachten op een maaltijd, omdat wij alles van te voren goed voorbereiden. Het enige dat wij van u willen weten is waar wij met onze foodtruck naar toe moeten rijden en hoeveel gasten u verwacht. Wij zullen er zijn en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dit bijzondere arrangement zal u zeker bevallen. Wees er snel bij en reserveer nu!
Bij De Honger Stiller kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Neem voor bijzondere of speciale wensen contact met ons op per e-mail of telefoon.