Het huren van een frituurwagen zorgt voor een geslaagd feest!


Loopt u te tobben waar u dit keer weer uw gasten mee kunt verrassen? Wij hebben voor u dé oplossing. Een mobiele frituurwagen heeft niet alleen een verrassend element, maar het is ook nog eens smullen geblazen! De heerlijke snacks en friet zullen uw gasten zeker goed smaken!


Catering met mobiel frituur


Hebt u binnenkort een kinderfeestje, bedrijfsfeest of ander evenement dan verzorgen wij graag de catering. Het voordeel van een frituurwagen is dat u hiermee bij zowel jong als oud zult scoren, want wie houdt er nu niet van vers gebakken friet? Een ouderwets gezellige frituurwagen zorgt voor een speciale sfeer en natuurlijk voor lekkere bijbehorende snacks. Samen met u stellen wij het assortiment samen waar uw gasten uit mogen kiezen. Hebt u een klein budget? Ook dan kunnen wij u behulpzaam. Wij gaan met u op zoek naar een oplossing!


Onze mobiel frituur staat voor maatwerk


De Honger Stiller staat er om bekend maatwerk te leveren. Onze professioneel ingerichte frituurwagen maakt het mogelijk om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Hebt u geen zin om zelf te bakken? Dan kunt u bij ons personeel inhuren die naast vakbekwaam ook klantvriendelijk is. Wij vinden dat de service net zo belangrijk is als de kwaliteit. U bent het vast met ons eens.


Contact


Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met onze mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis. Maak het uzelf makkelijk en reserveer een voordelig all-in arrangement. Wilt u een ander arrangement, neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Salut!